Opleiding meditatie docent - level 3

dru yoga

Inhoud opleiding meditatie docent level 3

Bij level 3 ontwikkel je je communicatieve vaardigheden. Het lesgeven aan elkaar neemt een belangrijke plaats in. Kun je iemand leren mediteren? Waaruit bestaat een goede meditatieles? Is er een verschil tussen beginners, gevorderden en andere doelgroepen? We oefenen uitgebreid in didactische vaardigheden. Dit blijkt niet alleen belangrijk als je zelf wilt gaan lesgeven maar ook om je eigen meditatie-beoefening te consolideren en verrijken.

Of je nu wilt lesgeven aan een groep of vooral graag alleen mediteert, er zijn altijd mensen die je om advies vragen. Hoe meer je mediteert, hoe meer mensen naar je toe lijken te komen! Bij level 3 sta je uitgebreider stil bij je rol als leraar. Je ontdekt wat jouw favoriete communicatiestijl is, hoe je in contact blijft met jezelf en hoe je jezelf en iedereen om je heen het liefste inspireert. Door les te geven in meditatie krijgt je eigen meditatie beoefening meteen meer diepgang. Je gaat ervaren hoe krachtig het is om je eigen inzichten door te geven aan anderen en op die manier je eigen ontwikkeling te versterken.

Onderdeel van de opleiding is het uitvoeren van een aantal opdrachten. Het maken van een lesplan voor meerdere doelgroepen, je kennis laten zien door afnemen van een theorie toets en alle kennis en ervaring in de praktijk brengen met het geven van een volledige meditatie les op het praktijkexamen. Hierdoor weet je zeker dat je de kennis goed verankerd hebt en dat je in staat bent een goede Dru meditatie les te geven aan verschillende doelgroepen.

 • 5 zaterdagen in 2024. En een dag voor het examen.
 • Word Dru Meditatie docent
 • Verbeter je communicatie en je vermogen anderen te inspireren
 • Ontwikkel je stemprojectie
 • Zet je eigen praktijk op
 • Toegang tot online trainingsplatform
 • Erkend Diploma Dru Meditatiedocent (ook door CRKBO en NRTO)

De investering voor Level 3 is € 690.

.

Data Level 3, zaterdagen in 2025:

Deze bestaat uit 5 zaterdagen:

 1. 11 januari 2025
 2. 15 februari 2025
 3. 22 maart 2025
 4. 26 april 2025
 5. 31 mei 2025

(binnen een aantal weken daarna volgt dan de praktijktoets)

lotusklein

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!
We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Vul hieronder het beste moment in om contact met je op te nemen.

dru logo

Dru Netherlands
info@dru-nl.org | 026-3236700
Nijburgsestraat 39, 6668 AZ Randwijk
www.druyoga.nl