Dru Meditatieopleiding Level 1

Dru Meditatieopleiding Level 1 start 30 september

Wil je eigenlijk graag mediteren maar komt er steeds iets tussen? Heb je het zo druk dat je geen tijd voor jezelf vrijmaakt om innerlijk tot rust te komen? Kost het jou moeite om een dagelijkse meditatieroutine op te bouwen?

Dan is onze Dru meditatieopleiding - level 1 beslist voor jou!

Leer met gemak in stilte te mediteren
Met onze Dru meditatieopleiding – level 1 zet je een stap naar meer balans, ontspanning en innerlijke rust. Jouw stille punt te midden van de drukte van alledag en de uitdagingen van deze tijd. Je zet een inspirerende meditatieroutine in gang en je voegt diepgang en spiritualiteit toe in je leven.

Eeuwenoude traditie
Onze Dru meditatieopleiding is ingebed in yoga en is geworteld in een eeuwenoude traditie. We richten onze aandacht op 5 lagen van bewustzijn. In level 1 start je met de eerste 3 lagen namelijk, de laag van het fysieke lichaam, de laag van de levensenergie en de laag van de mind en het emotionele lichaam.

Als voorbereiding op het mediteren in stilte, maak je kennis met allerlei vaardigheden om met je aandacht in het hier en nu te zijn en dieper te ontspannen. Zoals zachte bewegingsreeksen, geleide meditaties, ademhalingstechnieken, mantra’s en visualisaties.

Je krijgt 6 weekenden les van diverse docenten met ieder een eigen stijl, waardoor je veel afwisseling ervaart. We starten op zaterdag 30 september 2023. Je hebt de keuze of je de lessen live volgt in onze zaal in Wageningen of online via Zoom.

Van alle lessen maken we video-opnames die je kunt terugkijken via onze besloten site. Daarmee kun je zo vaak oefenen als je wilt. Ook krijg je een opleidingsmap met uitleg en achtergrondinformatie. Tijdens de opleiding word je begeleid door een vaste mentor. Dat is een ervaren Dru meditatiedocent uit ons team.


Maak gebruik van het STAP-budget
Je investering voor level 1 is € 1.352. Of € 138 per maand, in 10 termijnen (in totaal € 1.380).
Meld je je uiterlijk op 28 april bij ons aan? Dan kun je € 1.000 vergoed krijgen via het 
STAP-budget van 1 mei.


Erkende opleiding
Na afronding van level 1 ontvang je een erkend certificaat. Je kunt dan verder met level 2 met gevorderde ademhalings- en meditatietechnieken. En ook met level 3 mocht je een erkend Dru meditatiedocent willen worden.

Wil je meer weten over onze meditatieopleiding?
Kijk op 
onze site of praat met een van onze meditatiedocenten, boek een gesprek in of stuur een e-mail naar docent@dru-nl.org.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Hartelijke groeten
Michiel en het Dru meditatieteam
Kosha
dru logo

Dru Netherlands
info@dru-nl.org | 026-3236700
Nijburgsestraat 39, 6668 AZ Randwijk
www.druyoga.nl